L’Ajuntament de Sant Cugat rep el Premi a la Millor Pràctica Sostenible que atorga la Fundació Renault per a la mobilitat sostenible

MADRID 05 de julio 2016. Reportaje nueva pulsera contact less del banco Santander. Foto Oscar del Pozo  ARCHDC

Urbikes ha participat i participa activament amb els productes y ancoratges de recàrrega per las bicicletes dels treballadors. Un gran reconeixement a la feina ben feta.

Renault España, a través de la seva Fundació Renault per a la Mobilitat Sostenible, i el “Club de Excelencia en Sostenibilidad”, amb el suport de la Fundación Biodiversidad, han entregat avui els IV Premis a la Millor Pràctica en Mobilitat Sostenible

El regidor de Medi Ambient i Participació Ciutadana, Joan Puigdomènech, ha rebut aquest matí un dels premis que atorga anualment la Fundació Renault. En el cas de Sant Cugat, el Premi ha estat en la categoria d’Administració Pública pel “Pla de Desplaçament d’Empresa”, el qual dóna compliment a l’obligació dels centres de l’administració pública de més de 200 treballadors de dotar d’un programa que millori la gestió de la mobilitat, promocioni els desplaçaments sostenibles i monitoritzi els seus indicadors públics.

Els Premis, han estat lliurats per Isabel García Tejerina, Ministra d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Ivan Segal, director general de Renault Iberia i president de la Fundación Renault para la Movilidad Sostenible i José Longás, president del Club de Excelencia en Sostenibilidad.

En la resta de categories premiades, el BBVA ha recollit el premi Gran Empresa pel projecte “Plan Movilidad Urbana Ciudad BBVA”, i en la categoria de Pymes/Emprenedors, Koiki ha estat premiada pel projecte “Koiki, la entrega por personas cercanas a ti”, un exemple d’Innovació social i movilitat.

Els guanyadors en cada una de las tres categories han estat premiats amb la cessió, durant un any, d’un Renault Twizy, quadricicle 100% elèctric, zero emissions de CO2, diòxids de nitrogen, sorolls i olors, fabricat a la factoria de carrosseria muntatge de Valladolid, en exclusiva mundial.

Sant Cugat, una ciutat que aposta per la mobilitat sostenible

L’ajuntament treballa per fer de Sant Cugat una ciutat de referència en la mobilitat sostenible, per fer una ciutat més eficient i més respectuosa amb el medi ambient, per això es potencia el transport públic, l’ús de vehicles elèctrics i altres formes de transport com ara la bicicleta.

L’Ajuntament realitza diferents accions en aquest sentit, en els vehicles de la flota municipal i en el pla Desplaçament d’Empresa, en què els treballadors i treballadores poden disposar de bicicletes elèctriques per desplaçar-se en horari laboral.

UUALK_SUN_Peanas

Guardar

Guardar