L’enginyós sistema d’ancoratge per les bicicletes elèctriques dels treballadors de l’ajuntament de Sant Cugat (CAT)

bicis_electriques_st_cugat

Una iniciativa molt positiva a tenir en compte és la de l’ajuntament de Sant Cugat del Vallès, que disposa d’una petita flota de bicis elèctriques amb un enginyós sistema d’ancoratge d’Urbikes i de patent catalana, que permet alhora l’ancoratge i la càrrega de les bateries.

Els treballadors de l’ajuntament les utilitzen i força pels seus desplaçaments de casa a la feina o per a desplaçaments laborals. oratge, de patent catalana, que permet alhora l’ancoratge i la càrrega de les bateries. Els treballadors de l’ajuntament les utilitzen i força pels seus desplaçaments de casa a la feina o per a desplaçaments laborals.

Conclusions
La bicicleta pública és un mitjà de transport molt adequat perquè els ciutadans puguin accedir a les seus de les administracions públiques, com és ara el cas de la Ciutat de la Justícia. Les males pràctiques urbanístiques, que encara privilegien les places d’aparcament, s’han revisar per tal de considerar la provisió se bones infraestructures de transport públic…..

(Foto) Bicicletes elèctriques per a treballadors de l’ajuntament de Sant Cugat. L’enginyós sistema d’ancoratge permet carregar qualsevol tipus de bicicleta afegint un petit  dispositiu a la roda davantera. Foto. Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Font: Sostenible.cat
Llegir tota la Noticia: