RUVI TV_Urbikes presenta un ERO i una campanya de ‘crowdfunding’ per salvar l’empresa

By 28 noviembre, 2013Archivo, Noticias, Prensa


Urbikes presenta un ERO i una campanya de ‘crowdfunding’ per salvar l’empresa

VEURE VIDEO: http://www.rubitv.cat/20131128/5366/urbikes-presenta-un-ero-i-una-campanya-de-crowdfunding-per-salvar-l-empresa

L’empresa rubinenca té diversos projectes per l’any vinent, però actualment té problemes de liquiditat

L’empresa rubinenca Urbikes Modular ha presentat un ERO i una campanya de crowdfunding a la seva pàgina web www.urbikes.com per salvar-se. La companyia, guanyadora de la concessió del bicing de Dinamarca (veure notícia), té diversos projectes en marxa, però té problemes de liquiditat econòmica.

Per això, Urbikes demana la col·laboració dels ciutadans per mantenir viu el projecte i mostrar solvència davant els inversors que ja han mostrat interès per aquesta bicicleta urbana pública. La plantilla, actualment de set persones, treballa a mitja jornada i sense cobrar amb l’esperança de solventar aviat la viabilitat econòmica de l’empresa.

Premio 'Ciudades Inteligentes' para un sensor 'made in Barcelona' que mide la contaminación urbana _ Ciencia _ EL MUNDO-2

 

Llegir notícia original (http://www.rubitv.cat/20131128/5366/urbikes-presenta-un-ero-i-una-campanya-de-crowdfunding-per-salvar-l-empresa)